Bandgrisen

Här kommer det att skrivas om musiken, maten, människorna och allt annat som gör livet värt att leva! Välkommen!

Synd om mig...

Kategori: Allmänt

Jag sitter och tycker synd om mig själv i soffan till "Full Frys". Fan vad dåligt det är,m en det tragiska i storyn är att jag faktiskt fnissar till ibland...
Jag var så jävla taggad på att börja träna ordentligt igen. Nya IKSU-kortet draget och Punch-out-pass bokat. tre minuter in på uppvärmningen krockade jag med min sparringkompis och oang... Brutet ben i foten. Detta konstaterades dock först kl ett på natten. Sedan astt jag till kvart över sex på akuten. Vad fan e det??!! Nu ska jag o alla fall ha gips i SEX VECKOR! På fredag skall byta ut akutgipset mot en gipsstövel (jo det heter tydligen så...) som det går att stödja lite på. Jag kommer ju fortfarande vara jävligt orörlig, men jag behöver inte hoppa på ett ben för att ta mig nånstans.

Idag när jag nu har brutit foten tyckte jag att det var dags att ta tag i min gamla cykelstöld... så nu har jag fixat så att det kommer en ny på posten... Perfekt när man inte kan cykla på sex veckor.

Jag är otroligt lyckligt lottad att jag har Hanna i första hand och hennes föräldrar i närheten. Hannas pappa körde mig runt bland akutmottagningar och röntgenavdelningar i tisdagsnatt och hennes mamma är här just nu och tar hand om läggningar av barnen nu när jag inte kan röra mig.... TACK!

Idag har vi grillat igen. Det är en tidlös slogan det där: "Grillat e godast".

C U an da flipside!!
/A

Starstruck

Kategori: Allmänt

Livet har så smått börjat gå sin gilla gång i CDVL. (för er som inte hajjar: casa de la vida loca...) Beata har börjat på sin nya förskola och det funkar hur bra som helst. Hanna har varit på arbetsintervju och jag grejar på...
Jag har haft mitt första gig som norrlänning. Jag spelade välkomst-lounge-musik och ledde snapsvisesjungande för Icebreakers. Icebreakers är Foppa och hans NHL-polare som spelar uppvisningsmatcher mot svenska lag för att samla in pengar till välgörenhet. Jag blir sällan starstruck, men när Peter Forsberg, Marcus Näslund, bröderna Sedin, Jonathan Hedström, Henrik Zetterberg m fl kom gående in i lokalen bara nån meter från mig blev jag lite: Shit här kommer ju världens bästa Hockeyspelare!! Killar som Vunnit OS, VM och Stanley cup. Coolt! Tyvär hade jag redan spelat färdigt när dom anlände, men ändå...

Igår var vi på Stora Nolia. En skitstor mässa där det ställs ut allt från grävskopor till stekpannor och tält. Vi kollade upp badtunnor och vad de kostar. Det slog mig att det inte är skitdyrt med själva tunnan, men det ska ju till massa saker för att allt ska funka. Det lutar åt att vi kommer handla en sådan inom en ganska snar framtid. Typ innan nästa sommar. Då skall även altanen byggas ut ordentligt. Det blir dundermysigt!

Idag åker jag till Västkusten för att fira att min bror gifter sig. Blir konstigt att lämna kidsen hemma, men det funkar bäst så den här gången... Imorgon är det uppsamling för de flesta gästerna med grill/skaldjur och uppsluppenhet i form av lekar och kanske tipspromenad och på lördag smäller det. Det jobbiga med att åka så långt är att man inte fick sovmorgon på söndag utan måste upp with the tupp och vara på Landvetter kl 11. Bläh!!!

See ya on da flipside
/A

Sugen

Kategori: Allmänt

Jag har varit och kollat beachvolleyboll på Rådhusplatsen idag. Satan vad jag vill börja spela igen! Jag är ju alldeles för tung och tjock nu, men jag hoppas att jag kan komma i lite bättre form när det börjar närma sig höst. Kul att idag se två helt olika matcher. Först var det två fysiska lag som hoppade högt slog och blockade stenhårt. Sedan var det Björn Bergs tur och då blir det lite mer rävspel och finess. Sjukt kul att se. Det var längesen jag såg beach live.

IKSU-kortet är idag inhandlat, så nu finns det inte genvägar. "Hä ä bar' å åk!"

Imorrn blir det Järnäs med kräftskiva, fiske och övernattning. En och annan nubbe och god kvalitetspilsner skall inmundigas.Om jag orkar och hinner ska jag försöka komma in till Rådhusplatsen för att se finalspelet på beachtouren.

Vi fick två as-schyssta fåtöljer från slutet av 60-talet att sätta i vår lounge. De är i brun manchester på stålbalk. Tydligen är det nån känd designer som har ritat dom så 500 för båda var tydligen ett sjukt fynd. Nu ska jag gå ner till loungen och öppna ölkylen och botanisera blad sorterna och avnjuta den till någon skön film...
Tjongpang!
/A

Long time... No writing...

Kategori: Allmänt

Oj vad tiden går, som sagt. Det är ju längesedan det blev något inlägg från mig.
Det har hänt en hel del sen sist. Vi har fixat med trädgård, vi har ordnat inomhus och utomhus.Vi har fixat Beatas lekstuga och grejat med Källaren. Vi har dessutom hunnit med att gå på bröllop och pga det varit tokbakis en hel söndag. Strand och bad och vattenrutschbana har vi prioriterat trots att vi egentligen har skitmycket att göra. Vi har börjat få lite kontakt med grannar och det verkar som vi har enhel del riktigt sköna typer i området. Jag har upptäckt att det fins inte mindre än två riktigt schyssta Mustanger på gatan bredvid. Måste se till att lära känna dom så att man kan få sig en åktur. Jag har varit och sett min första fotbollsmatch med Ersmarks IF. Risken finns väl att man så småningom hamnar i den klubben på ett eller annat sätt... Ersmark vann med 4-1.

Nu när Juli har blivit Augusti, måste det ske... Jag måste ta tag i mitt liv och min träning. Badringen runt min mage har funnits där alldeles för länge. I veckan skall jag ta mitt arsle till IKSU och handla ett träningskort. Jag tycker att 450 spänn i månaden för det ,man får på IKSU är, som kidsen säger: fett värt! Jag får gå på precis vilket pass jag vill när som helst. Jag har tillgång till Squashhall, beachvolleyhall, simhall, klättring, boxning... ja ni hör ju! Om allt vill sig väl kommer jag att vara i helt ok form till jul. :-)

Jag går i väntans tider... Jag skall snart få reda på om jag får det där jobbet på Tiljan jag har sökt. När jag träffade VD'n så lät han väldigt positiv, så jag hoppas ju förstås.

Imorgon startar tävlingarna i Swedish Beach Tour här i Umeå. det kommer bli grymt! Fint väder, beachvolleyboll i toppklass, uteservering på läktaren och massa folk. Toppen!

Nån gång ska jag lägga in lite bilder också... Ni får tjata på mig!
See Ya on da flipside!
/A