Bandgrisen

Här kommer det att skrivas om musiken, maten, människorna och allt annat som gör livet värt att leva! Välkommen!

Hockeytuta is Alive!!!

Kategori: Allmänt

Jodå! Hockeytuta lever. Fyra nya hits är skrivna och inspelade: du'rå, mer dist har jag sagt, spella på rött(the Algsten anthem) och det var inte jag, bara!
Dessa kommer ni få smakprov på inom en snar framtid! Kolla på Myspace eller här i bloggen!!

Om ni undrar varför det står shorts i förra inläggets rubrik är det för att shorts är det bästa plagget att bära när man drönar omkring hemma och tar hand om snoriga ungar...

Glöm inte att kolla "hårdrockens historia" på SVT!

See ya on da flipside!

Snö snor å shorts

Kategori: Allmänt

Hej hej.
Nu har det varit vinter ett tag och snön har verkligen tagit ett ordentligt tag om naturen. Jag skottar och skottar och skottar... Fast det är ju förstås ganska mysigt också! Pulkaåkning, skidåkning och snögubbebygge. I helgen som gick råkade H stänga av värmens huset. Synd att det var -30 ute just då. Jag vaknade tidigt i söndags och det. Var tolv grader inomhus... Brrr.

Förra helgen blev en riktig prövning. Vi käkade middag hos svärpäronen och helt utan förvarning lägger A en kaskadspya över hela bordet. Detta fortsätter hela kvällen och natten. Han känns lite bättre på lördagsmorgonen men på förmiddagen kommer det igång igen och fortsätter. Beslutet att åka till sjukhuset var nödvändigt och klokt. Han fick ligga kvar över natten och bli sondmatad. Jag har aldrig sett någon människa, barn eller vuxen, så utslagen som À var då.
Detta kunde varit en lite mer vanlig familjegrej om det inte hade varit för att vi hade bestämt att kidsen skulle bo hos mormor å morfar mellan fredag å lördag, då H var på personalfestpå fredagen och jag var i Luleå hela dagen på lördagen (åkte hemifrån 05:55...) och spelade volleyboll. Jodå jag har börjat spela igen... Det kan jag berätta om sedan...
A hämtade sig någorlunda under söndagen, men det ärrets burk vecka senare som han börjar bli normal igen.

Idag är B och A hemma med mig och sina snoriga näsor...
B ska på sitt livs första tandläkarbesök idag. Spännande...

Gillas just nu: Soilworks senaste!

Rock on