Bandgrisen

Här kommer det att skrivas om musiken, maten, människorna och allt annat som gör livet värt att leva! Välkommen!

Overkligt och orättvist

Kategori: Allmänt

Idag fick jag reda på att en elev jag hade i två år har gått bot. Det är så jävla orättvist att en kille som inte bara är en superkille, glad och positiv utan en sagolik talang bara ska försvinna från detta liv?? Jag fattar inte att det ska få hända! Han kommer lämna ett jättetomrum efter sig, inte bara i vardagen utan i klassrummet, i konverstationer och i konsten att skapa en positiv, skön stämning i vilket sammanhang han än befann sig i. Världen är som sagt var inte rättvis...
RIP

Time flies

Kategori: Allmänt

Shit vad tiden går fort... Vi har redan varit har uppe i tre veckor. Det är klart att saker å ting börjar hamna på plats, men det är asmycket kvar. Det känns som man jobbar och jobbar, men inte kommer nånvart. Tapeter skall rivas, väggar skall spacklas och fasta möbler skall rivas ut. Hantverkarna som skulle ha varit klara innan vi kom upp är fortfarande inte klara. Vi har ett badrum med dusch och toa men inget handfat, inga lister och ingen spegel... Vi har i alla fall beställt matbord och tapeter idag. Det kommer bli skitfint i allrummet/matplatsen! 50-talshänget har börjat bli inrett med hyllor och lampor. Nu måste vi hatta några coola fåtöljer eller stolar. Vi har sålt vår halvruttna friggebod. Det kom två snubbar och plockade ner den planka för planka och betalade 4000 för den. Perfa! På platsen där den stod skall vi bygga en ny uteplats med badtunna så småningom. Det dröjer nog, men det skall bli jävligt najs!
Jag skall fixa en rockmugg. dvs en toa med rocktema. Döskallepapper och skinnbrallor och metalbiografier skall upp Det blir skoj.
Musikrummet/studion måste ju få ett namn. Hjälp mig!!!
Har tyvärr inte hunnit grilla så mycket. Jag vill ju börja utforska grillens möjligheter...
Kollar på dam-VM i fotboll. Fy fan vad det svenska laget spelar dåligt! Jag menar.. Det skall ju för fan vara ett landslag! Usel teknik. Uselt passningsspel och ingen som helst jävla taktik! Det skall vara det bästa Sverige har att frambringa i fotbollsväg.. Fy fan!
Nä... Imorrn upp with the tupp för att slipa spacklet av väggarna, Träffa Tiljan och få en ny frisyr...
Tjong i ballongen!
/A

Måndag morgon

Kategori: Allmänt

Jaha... Då var det måndag igen.
Igår var det soffläge och the big 4 på SVT! Snabbrecension: Anthrax var ganska tråkigt. Om Scotty Ian hade varit med hade det i alla fal varit en kul person att kolla på. Nu var det mest sångarens låtsashår man hade på näthinnan efteråt. Megadeth har numera Chris Broderick. Det gör att man längtar till varje gitarrsolo. Grym teknik killen har... Slayer levererade! Punkt. Tight och rått. Precis så som man vill ha Slayer. De har aldrig varit något favoritband för mig, men igår var det riktigt bra. När det gäller Metallica kan man förstå varför de är världens största hårdrockband. Det gamla materialet är riktigt grymt. Jag kan dock inte sluta störa mig på att Lars Ulrich inte kan spela bra live. Han ökar, spelar otight och ökar ännu mer. Däremot är ju Hetfield kung! Vilken jävla pondus.
Jag måste säga att det är riktigt kul att SVT gör en sådan jättesatsning på ett metalarrangemang. Dessutom gör dom det asbra! Skitsnyggt filmat och kul att de får komma banden riktigt nära. Grattis SVT!
Idag ska jag träffa en potentiell arbetsgivare. Riktigt spännande. JAg hoppas att få jobba i alla fall deltid hos produktionsbolaget Tiljan. Vad mina arbetsuppgifter skall bli har inte riktigt kolla på alla detaljer men det handlar om allt mellan att vara musiker, scenbyggare, roddare eller bandbokare. Kan bli riktigt kul.
Musikrummet börjar komma än mer på plats. Idag skall jag hämta en gammal skinnsoffa så att man har nånstans att hänga när man spisar god musik... Bilder på det rummet och resten av huset kommer att komma upp här snart.
see ya on da flipside!
/A